فروش خودرو شاسی FMC T5
۴,۳۰۰,۰۰۰,۰۰۰ساعاتی پیش، چهارمحال و بختیاری، شهرکرد
نوع شاسی
شاسی بلندوضعیت بدنه
سالم بدون خط و خشمدل خودرو
T۵توضیحات:
️خودرو به مدت 14 روز در ماه همیشه خواب بوده چون کارم جنوب کشور هست و خودرو دوم ام بوده بدون هیچ ایراد فنی و ظاهری مثل خودرو صفر فقط جای دو عدد شن ریزه روی کاپوت هست که در حالت عادی دیده نمی شوند و با قلم گیری رفع عیب میشوند
️خودرو لیزینگی هست و یک عدد چک به مبلغ 101 میلیون(پرداخت و پاس چک با خودم می باشد ) باقی مانده که یکم برج شهریور امسال پاس می شود و پس از تحویل گیری سند کارخانه (برگ سبز موجود هست )از نمایندگی تحویل خریدار می گردد فعلا خودرو با وکالت نامه قطعی به خریدار تحویل داده می شود
️با زمین مسکونی یا ملک کلنگی در شهر شهرکرد (نه اطراف شهرکرد )هم معاوضه دارم
0913XXX1006(نمایش کامل)
️خودرو لیزینگی هست و یک عدد چک به مبلغ 101 میلیون(پرداخت و پاس چک با خودم می باشد ) باقی مانده که یکم برج شهریور امسال پاس می شود و پس از تحویل گیری سند کارخانه (برگ سبز موجود هست )از نمایندگی تحویل خریدار می گردد فعلا خودرو با وکالت نامه قطعی به خریدار تحویل داده می شود
️با زمین مسکونی یا ملک کلنگی در شهر شهرکرد (نه اطراف شهرکرد )هم معاوضه دارم
0913XXX1006(نمایش کامل)
مجموع نظرات کاربران در اینترنتجمعآوری شده با هوش مصنوعی
فردا T5 یک کراساوور سایز متوسط و نسبتاً مدرن است که با طراحی جذاب، کابین جادار و امکانات رفاهی متنوع عرضه میشود. کاربران از ظاهر چشمنواز، آپشنهای بهروز و فضای راحت کابین رضایت دارند، اما مصرف سوخت بالا، عملکرد موتور متوسط و بازار دستدوم محدود از مهمترین ایرادهای آن محسوب میشوند. نظرات مثبتطراحی ظاهری مدرن و اسپرتکابین جادار و صندلیهای راحت برای خانوادههاامکانات رفاهی خوب مانند مانیت...